finasteabbe

Alla inlägg under september 2014

Av Emilia - 26 september 2014 17:04

Hej igen hörni! Har precis gjort en header.

Vet att den blev väldigt somrig men tycker inte att det gör så mkt? Eller?


Aja kram på er!





 

Av Emilia - 26 september 2014 16:27

Sorry bad upd. Men kommer ju vara så att jag inte kan skriva varje dag för ibland är det mycket med skolan och så är det bara. Har inte varit det nu, men har varit andra grejer som gjort att jag inte kunnat. Internet har strulat hemma så ja. Men jag har ju fyllt år oxå. Så i måndags firade jag lite med min mamma, i onsdags (min födelsedag) med nadja, nelllie o viktor sen på kvällen med pappa. 

Nadja o vi hade jättekul det hade vi verkligen. Ni gjorde min dag <3

Och sen åt pappa o jag på restaurang på kvällen. 

Sen ikväll ska jag fira lite smått med mormor och morfar och sedan imorgon ska några kusiner och vänner komma.

Söndag ska jag fira min kusse som har kalas.


Glömde säga TACK för alla fina kommentarer på insta och facebook och Tack för alla fina inlägg <3 Ni betyder..


Nu har jag lite basläxa att spela och ska göra en header och sedan kommer nog mamma


Amen ni får ha det gött!

Detta blev en snabbis

Av Emilia - 22 september 2014 17:33

Ska få säga det snart, är egentligen inte supertaggad, försvinner väl med tiden.. Men ska ändå bli kul att få presenter.. Ska fira med Mamma och Abbe idag för att ska vara hos pappa imorgon tills fredag så kändes bra att ta det idag.. Fyller år på onsdag om ni undrar.

Helgen: Har ju vart iväg på konfirmationsläger typ i Asa.. Var väl kul typ? Aja vill ni jag ska berätta kan jag göra det men för det första, skriver via mobilen på grund av datan som är tjurig. + att om ni inte vill läsa om det känns det totalt onödigt att göra det.. Men säg till om ni vill läsa om det eller nåt.. Får se om jag skriver om det oavsett om ni säger till eller inte..
Söndag: Hade sovit över med Nadja, vi var trötta och tvingades åka till kyrkan.. Efter det åkte jag hem och sedan till Patrik.. Hjälpte Moa i stallet och vi åt o lite så. Och stackars Filip min låtsas bror då, han var trött och vilade mycket.. I fredags hade han varit på akuten. Så igår tog han det lugnt och tog Antibiotika. (Hans kind har svullnat upp rejält). Sen kom jag hem och mådde inte bra. Hade rejäla hormonstormar (Hormonstormar: hade riktigt mycket hormoner och hade mycket känslor var väldigt ledsen och arg) var sjukt jobbigt men var bara att kämpa emot känslorna så blev det bättre blev oxå bättre när jag hade pratat med mamma..

Det som kommer hända:
Idag: Fira mig med Mamma och Abbe
Imorgon: Nadja och jag ska sova över hos min pappa
Onsdag: MIN dag! Nadja, jag, Nellie och kanske Julia (beroende på om hon är frisk) ska till Växjö te Grand vilket lär bli hur najjs som hellst.. Efter det ska pappa fira mig. Så först fira med tjejerna sen med pappa
Torsdag: Inget firande direkt vad jag vet, men blir att åka in till Alvesta och spela elbas.
Fredag: Ska till mamma igen och ska fira lite smått med mormor och morfar, resten tar vi på släktkalaset
Lördag: Släktkalas eller nåt.. Nårra kusiner och föräldrar och vänner kommer. Blir säkert perfa.
Söndag: Ska fira min kusin i Skåne

Så ni ser ju, denna veckan blir najs.

Så ja detta var lite info, måste tyvärr sluta nu.. Kram på er

Av Emilia - 22 september 2014 17:12

Ja jag menar  det, skitdata. Använder skolansdata och blir så jävla trött. Internet stänger ner sig själv hela tiden. Hade kommit ganska långt i ett inlägg och vad händer? Skiten stänger ner sig igen :/ blir så trött.

Vågar typ inte börja om i inlägget för stängs säkert ner igen. Så kommer nog skriva via telefonen ist..


Data krångel så orkar kanske inte skriva så mycket som jag REDAN hade skrivit!!!!!



Hörs snart

Av Emilia - 18 september 2014 20:53

Hejsan hejsan, vet verkligen inte hur ni tänker, vad ni vill läsa och vad ni förväntar er att jag ska skriva? Jag kör bara på i mitt egna race. Om ni kommer på nåt ni gärna vill att jag ska skriva om får ni hemskt gärna säga det på nåt sätt. Kommentera! Hade iaf tänkt mig att ska göra nån tag eller nå. Är det någon speciell tag ni vill? Har oxå funderat på att jag liksom tar kort och skriver om mina månadens favoriter? 

Ska nog byta bloggportal snart, men funderar på att ha kvar denna eller inte? Om någon vill läsa om Abbe.


Kan iaf säga att Abbe mår bra. Blir nog skönt för honom nu när fästing säsongen lugnar ner sig. Är ju jobbigt för honom. Samt att vi ska söka igenom hela honom. Dessutom har jag hittat en produkt jag tror är bra, det är någon typ av tandolja. Man lägger det på tänderna och det ska tydligen vara ganska gott oxå. För Abbe gillar INTE när man borstar tänderna på honom. Så ifall detta skulle hjälpa skulle jag bli glad.


Aja vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, kanske kommer ett till inlägg ikväll... Annars så är det så att om det blir dålig upd i helgen så är det nog för att jag är på konfirmationsläger imorgon och lite på lördag. Sedan blir det att sova över med Nadja. Så vi lär ha askul <3 Men somsagt ska försöka men vi får se


Kram kram på er iaf <3

Av Emilia - 16 september 2014 16:27

 

Hola! Vet att jag redan lagt upp ett inlägg idag men det blev ju en snabbis så kommer ett till. Detta är då lite grejer jag vill ha så tänkte förklara långt eller kort på varför och lite så.

(Från vänster till höger)

En nikon= helt ärligt har jag redan en bra systemkamera, en Nikon så jag tycker den är bra. Men hade bjag haft en till hade jag kunnat ha en i Moheda en i strömhult. Men visst min pappa har ju en asbra systemkamera och så men aja. En Nikon, kanske inte just en sådan som på bilden men iaf en systemkamera Nikon eller Canon.


En iPad= Pappa har en och mamma har en men ja en iPad. Känner inte att det är prio på min lista. Men skulle bli glad om jag fick en.


En macbook= Helt ärligt en macbook är så snygg och vill helt enkelt ha en sådan. Finns många anledningar men den spelar ju inte alls i samma liga som skoldatorn. Vill ha en Mac!


Smink= Smink är någon grej, gör det inte för att jag känner att jag måste, tycker bara det är kul och att man liksom ser så självsäker ut i smink (OFTAST) vissa ser snarare osäkra ut och tar därför på väldigt mycket eller något. Så ja smink är ju aldrig fel. Har fått nån koppling till det, du kan variera din sminkning så sjukt mycket! Så ja smink...


Nästa bild vet jag inte varför jag valde den. Men asså menar att det skulle vara kul att förändra mina rum. Byta färger, flytta grejer. Sortera och slänga onödiga saker. Hade varit kul. Så det var det jag menade med bilden. Vet inte om jag vill ha det sm på bilden men det var ju bara ett exempel så


Med denna vet jag inte riktigt heller. men asså att jag vill köpa nya väskor, plånböcker och grejer. Byta grejer i min garderob och göra förändringar helt enkelt.


Johnny bulls= Så snygga, med den och den bilden på Nike air force menar jag att köpa in snygga skor och även garderobs förändring och jackor o grejer.


Nike air force= Så snygga, läs på Johnny bulls för orkar inte skriva typ samma.


Ridgrejer= kanske inte just det på bilden, utan snygga och ja ni fattar. Denna bilden var bara för att visa att jag vill ha häst prylar. Iochmed det att Moa ska få en till häst kommer jag gärna hjälpa henne ganska mycket med allt. Rida, mocka, rykta, slänga ner hö och ja allt. Har gjort det sedan i slutet av sommarlovet dåochdå. Det är jättekul att få hjälpa till och eftersom hon bara bor ungefär 6 km bort så kan ju mamma umgås med Patrik mer oxå. Så alla blir glada o nöjda..



Finns väl hur mycket mer saker som helst som jag önskar mig när jag bara tänker efter. Men nu har ni fått lite hum om vad och varför och sådant..


Aja de var väl allt för mig just nu så hörs vi! 

Hoppas ni blir nöjda med detta inlägg så hörs vi snart <3

Kramisar


Av Emilia - 16 september 2014 12:27

Skriver i skolan nu så om det avslutas lite plötsligt är det därför.

Igår var jag sjukt trött i skolan och ja det var skönt att komma hem. Men hade jättekul med Nadja i bussen så det var skönt. 

Idag då är jag sjuuukt förkyld och så men klagar inte utan går te skolan. Men ska bli skönt att träffa pappa idag för det var ett tag sedan nu. 

Annars så igår var jag i stallet lite förresten..

Men en av de bästa grejerna just nu är att Patrik ska skaffa en till häst som jag ska få rida och Moa såklart. Det blir ju hennes häst men jag kan få hjälpa till.

+++++ att det är min födelsedag snart. Asså egentligen längtar jag inte särskilt mycket men det ska ju såklart bli kul att se vad man får. Så det ska bli kul. Faktiskt bara 8 dagar kvar. Så det ska bli kul. Annars vet jag faktiskt inte riktigt vad mer jag ska skriva.

Aja men kram på er <3 

Av Emilia - 13 september 2014 19:22

Hola! 

Idag är det lördag klockan är ungefär 19:24 och det känns som lite bloggtime. 

Förlåt att jag inte bloggade igår men hade inte tid. Därför ska jag prata om gårdagen oxå..


Igår Fredag: Vaknade då (Nähä) nä men  det var ju då inte riktigt en vanlig fredag för det var skolfoto som stod på schemat.. Gjorde mig fin (om man nu kan säga så) gjorde mig iordning valde kläder. Plattade håret och sådant. Åt frulle och borstade tänder som vanligt.. Egentligen var det ju en ganska vanlig morgon. För jag kände liksom såhär.. Visst jag ska göra mig lite extra fin och så. Men helt ärligt, har ju aldrig innan blivit nöjd med ett skolfoto så varför skulle jag bli det denna gången? Aja log och allt sådant och det känns som att det blev bra detta året. Iaf på enskilda.. 

Juste innan skolfotot hade jag idrott (men vi hade teori för ja ni fattar varför). Och vi hade oxå bild så det var väl helt ok. Sen efter hade jag engelska lite på kul. Sedan lunch och sedan dubbelpass engelska. Sedan bara E-val kvar. Där jag har teater. Orkar inte berätta om allt som hände den lektionen men det var väl blandade känslor.

Sedan ÄNTLIGEN helg! Så skönt. Tog bussen hem och var helt slut. Hade typ ont i huvudet hela vägen hem. 

Kom hem och bara la mig på sängen en stund. Var så trött. Vilade lite och sedan sminkade jag om mig på nytt och bytte om. Sedan var det dags att åka på kalas. Var då på kalaset typ hela kvällen och det var najjsigt där så aa.


Idag Lördag: Idag vaknade jag 10 cirka. Var sjukt skönt att sova så länge men samtidigt inte för blir så trött av att sova länge. Iaf gick upp åt frulle och sminkade mig o lite så. Sen åkte jag och hämtade upp Patrik, Filip och sen Moa. Sen bar det av mot Växjö. Där spelade vi Lazerdome i 30 minuter. Första 15 gick det åt helvete. Har ju spelat det innan och visste att det inte skulle ta så lång tid innan man lyckades skjuta någon. Det tog aslång tid. Gick sämst första gången jag kom sist. Sen när 15 min hade gått skulle vi dricka lite. Inte för att jag tyckte det behövdes men aja. Så jag sa iaf till att det tog jättelång tid för min pistol/gevär att skjuta. Så jag fick byta.. Och gissa vad som händer när jag bytt? Jo det är en enorm skillnad och jag går upp i ledning och hamnar ist på andra plats med bara några poängs skillnad. Så det gick bättre andra gången om man säger så. Jag är evigt tacksam att jag bytte.

Aja sen åkte vi till Lager 157 för det var ju så nära. Där handlade jag lite och Moa ganska mycket. 

Sedan åkte vi till Grand och åt där. Sedan delade vi upp oss och jag och Moa kikade in i lite affärer lite snabbt. Jag köpte en klocka.. Och hon köpte en ny BB cream för hennes gamla var slut. Och "syrran" om man nu kan kalla henne så köpte oxå nåt shampoo och balsam och inpackning som ska hjälpa henne med hennes hår.

Sedan gick vi och träffades igen, gick till bilen. Vi tänkte kolla in på Tassar och Morrhår och Charlies men båda butikerna var stängda :(

Aja sen åkte vi hem och vi slöade lite hemma hos Patrik men nu är jag hemma igen. 


Tänkte även berätta lite om morgon dagen.. Imorgon ska jag alltså till Kyrkan för konfirmations grej det börjar vid 10 slutar vid 13. Sedan direkt efter det ska jag åka och kolla när Moa tävlar. 


Så det var väl allt för mig sålänge så hörs vi snart again <3

Presentation


Hej! Jag heter Emilia, är 14 år och har en hund som heter Abbe. Från början skrev jag bara om honom men nu skriver jag om mig själv också.. Hoppas ni vill följa mitt liv!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards